”Den perfekta familjen – finns den?”

”Den perfekta familjen – finns den?” En dag om Föräldraskap
Hamnkyrkan Oskarshamn Lördag 10 feb kl 14-19

Hur balanserar man livet med allt vad det innebär med relation, karriär och prestation, och samtidigt vilja visa barn och unga en hållbar tro? När man blivit förälder kryllar det av goda råd från alla håll och kanter om allt möjligt. Men hur hjälper man sina barn att upptäcka den kristna tron?

Vi får besök av Jeanette Ingemarson och Maria Furusand, författare till boken ”Guide till den perfekta familjen – finns den?”

Under en eftermiddag får vi tillsammans med dem fundera kring föräldraskap och hur vi kan föra vidare tron till våra barn. Det blir undervisning, samtal, mat och så avslutar vi med Lördagsmässa kl 18.

Förutom Jeanette och Maria medverkar även Fredrik Wenell, lärare på Akademi för Ledarskap och teologi och ledarskribent på Tidningen Dagen.

Program:
14.00 Inledande samtidsspaning med Fredrik Wenell
14.45 Fika
15.00 Den perfekta familjen – Pass 1. Jeanette Ingemarson och Maria Furusand
15.45 Paus
16.00 Den perfekta familjen – Pass 2. Jeanette Ingemarson och Maria Furusand
17.00 Mat
18.00 Lördagsmässa

Allt detta får du vara med om till den låga kostnaden 100 kr/person inklusive mat!

Anmälan till info@hamnkyrkanoskarshamn.se senast 1/2. Ange ev. specialkost.
Ange också om det finns behov av barnpassning. (Skriv även barnens antal och ålder)

Arrangemanget sker i samarbete med studieförbundet Bilda.