Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Församlingshelg

30 augusti - 1 september

30 aug-1 sep är alla välkomna till en härlig uppstartshelg för hösten! Vi kommer vara i vår kyrka på Mysingsö. Tanken är att fredag-lördag blir fokus på tonåringarna och sedan ansluter vi alla andra på lördag förmiddag kl 10. Helgen avslutas med lunch på söndagen.

Det går bra att sova över i tält eller på madrass på golvet inomhus. Det går också bra att sova hemma och komma ut över dagarna.

Temat för helgen är “Kom och se” och vi får besök av Håkan Kenne som kommer att inspirera oss till att vara en välkomnande gemenskap. Håkan arbetar som pastor i Landskrona och har stor erfarenhet av att leva och prata om församling och att nå människor med evangeliet.

Parallellt med Håkans undervisning kommer det vara samlingar för barnen. Vi kommer även att göra roliga saker alla tillsammans – leka, äta, bada, samtala och fira gudstjänst..! Vi hjälps åt med det praktiska kring matlagning, disk och städning.

Anmälan

Vi önskar anmälan senast 15 augusti till info@hamnkyrkanoskarshamn.se. Ange ev. specialkost samt om du vill sova över eller inte.

Riktpris för helgen är 400/person, barn/ungdomar gratis. (Det går bra att betala mer eller mindre beroende på vad du har för möjlighet.)

Betalning sker i samband med anmälan på Swish eller bankgiro. Märk “församlingshelg”.

Detaljer

Start:
30 augusti
Slutar:
1 september
Evenemang Kategori:

Plats

Mysingsö
Amerikavägen 15
Oskarshamn, 572 63 Sverige
+ Google Map