Konfirmation

Konfirmation 2024

Välkommen att vara med på Konfa under vår/sommar 2024

Vad? Välkommen till Hamnkyrkans konfagrupp! Vi kommer träffas under vårterminen 2024 för att sedan avsluta med konfirmationsläger på Öland två veckor under sommaren. Den som är född 2008 eller 2009 (går i åk 8 eller 9) är välkommen att vara med.

Varför? Under konfirmationen får du möjlighet att fundera själv och tillsammans med andra på frågor som rör tron, livet, Bibeln, kyrkan, döden, kärleken och annat viktigt! Blandat med detta kommer det att vara olika aktiviteter inne och ute – friluftsliv, kreativt skapande, fika, andakter och gudstjänster m m. 

Hur? Vi kommer att träffas i eller i närheten av Oskarshamn vid cirka 5 tillfällen under våren. Lägret kommer sedan att vara  23 juni- 7 juli (preliminära datum) på Klintagården i Köpingsvik, Öland. Det är region Öst i Equmeniakyrkan som anordnar lägret och det kommer förutom oss att vara deltagare från andra platser. Under året förväntas du också att delta i ett antal gudstjänster och skriva något om varje besök (mer info kommer vid första träffen). 

Kostnad? Priset för konfirmationslägret är 7500 kr men för dig som går i gruppen hela året subventionerar församlingen med 2000 kr/deltagare. Har du ändå inte möjlighet att betala avgiften så finns pengar att söka i en speciell fond för detta. Alla som vill ska ha möjlighet att åka med! Samlingarna under året är gratis. 

Anmälan senast 20 nov! 
För anmälan och frågor, kontakta:
Märta Ekström, pastor Hamnkyrkan. marta@hamnkyrkanoskarshamn.se, 076-3406959
Märta Ekström, pastor i Hamnkyrkan Oskarshamn