Församlingshelg 2023

Församlingshelg 2-3 september 

Som en uppstart för hösten är alla välkomna på församlingshelg den 2-3 september! Vi kommer som förra året att åka till Hjortsbergagården utanför Alvesta.  

En buss är bokad som avgår från kajen nedanför kyrkan kl 9.00 på lördag morgon. Resan tar cirka 2 timmar. Vi sover sedan över till söndagen och åker hem på eftermiddagen. (Hemma ca kl 16). Boendet består av 4-bäddsrum som vi fördelar i förväg, efter att anmälningarna kommit in. 

Under helgen kommer vi utgå från bilden av församlingen som ett andligt husbygge där Jesus är hörnstenen (Ef 2:20-22, 1 Pet 2:4-5). Det blir bibelstudium, barnsamlingar, gudstjänst, andakt, workshop, möjlighet till bad och kanotpaddling, vila, måltider och så massor av härligt häng! 

De yngre kommer få träffa Professor Prosit som kommer och håller i barnsamlingar på lördagen!

Pris: 600 kr/vuxen, 300 kr/barn, max 1500/familj. Då ingår resa, boende och mat. Det finns pengar i en fond avsedd för läger där det är möjligt att söka pengar för den som behöver hjälp med omkostnaden. Kontakta Märta Ekström eller Ingemar Lennartsson 

Anmälan görs till info@hamnkyrkanoskarshamn.se senast den 30 juni! Skriv namn, ev. specialkost och om det finns önskemål om vem du vill bo med (vi kan inte garantera att alla får som de önskar men ska försöka pussla så det blir bra).